Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soțul a plătit o luna la CAS, prin aprilie, pt ca ...

Bună ziua!Soțul a plătit o luna la CAS, prin aprilie,pt ca a avut nevoie la emigrării, iar acum în decembrie i-a venit din urma de plătit 1800.Mentionez ca el nu figurează ca angajat,de cel puțin un an.Ce se poate face,pt a nu plati sau a reduce suma,Nu ne permitem.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! situatie eludare plata pensie alimentara raluka_marku raluka_marku Buna ziua! Situatie eludare plata pensie alimentara Sa va expun clar pentru a-mi putea da un raspuns in cunostinta de cauza: In urma cu un an am divortat de ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu platesc csa ,nefiind angajata vreodata? iar acum a venit o suma mare de platit , dar niciodata nu am avut parte de asigurare. krystyane krystyane Buna ziua, am si eu o mare nelamurire, mamei mele i-a venit de platit de la casa de asigurari 1657 ron , iar ea nu a muncit niciodata in viata ei , deci nu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copil major alexandra80 alexandra80 Buna seara.Am si eu o nelamurire legata de pensia alimentara.Sotul meu are o fiica de 18 ani.De la varsta de 6 ani pana la 18 ia platit o pensie de 500 de ... (vezi toată discuția)