Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Socrii mei i-au vândut în 2009 soțului meu un ...

Bună ziua, socrii mei i-au vândut în 2009 soțului meu un teren unde noi ne-am construit o casa, precizez că tot este pe numele nostru și toate taxele și impozitele le plătim noi, acuma soacra mea e nemulțumită și ne amenință că ne va da în judecată pentru a ne lua totul. Este posibil? Se poate desființa un act de vânzare cumpărare?
Detaliati "nemultumita".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate strica actul de vanzare cumparare cu uzufruct viager? Zbranca Nicolae Zbranca Nicolae Buna seara mie si sotiei mele ni sau facut acte de vanzare cumparare cu uzufruct viager,sa nu-l putem da afara din casa pe socrul/tatal nostru ceva ce nici nu ... (vezi toată discuția)
Succesiune, mostenire acte lupealaura lupealaura Situatia noastra e cam asa: soacrii mei si-au construit impreuna casa unde au locuit. Soacra a murit acum 10 ani, iar dupa nu s-a facut succesiunea. Sotul meu ... (vezi toată discuția)
Succesiune VelicuG VelicuG Buna ziua, Recent socrul meu a decedat,nu a fost casatorit legitim cu soacra mea dar au fost impreuna din anul 1960,impreuna au o fiica ( sotia mea ),socrul ... (vezi toată discuția)