Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat pâna in anii 1990 la Fabrica de Tigarete Bucuresti Grozavesti ...

Buna seara.Am lucrat pina in anii 1990 la Fabrica de Tigarete Bucuresti Grozavesti,iar acum am nevoie de o adeverinta cu grupa de munca ,pentru Casa de Pensii.V-as ruga frumos sa imi spuneti unde ,pot obtine aceasta adeverinta ?Va multumesc anticipat si o seara buna sa aveti...As dori sa specific ca aceasta fabrica s-a desfiintat......
Ultima modificare: Luni, 8 Decembrie 2025
costel01, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:48, 9 Decembrie 2025
Vedeti daca va este de ajutor
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am nevoie de adeverință cu anii lucrați sunt vlad ... Vlad Georgeta Vlad Georgeta Buna seara am nevoie de adeverință cu anii lucrați sunt Vlad Georgeta angajata pe 11 august 1979 de la fabrica ictb București apaca (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Arhiva griro Aida2016 Aida2016 Buna seara.Va rog frumos,daca imi poate spune cineva,unde se afla arhiva uzinelor de utilaj chimic Grivita Rosie,denumita mai tarziu Griro.Sotul meu se ... (vezi toată discuția)