avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestarea masurii suspendarii permisului auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestarea masurii suspendarii permisului auto

Astazi mi-a fost retinut permisul,la o trecere de pietoni.Politistul nu are nici un martor si a acceptat ca eu sa scriu pe procesul verbal faptul ca pietonul s-a angajat in traversare inconstient,in fuga.Nu a scris pe procesul verbal pe ce perioada se suspenda permisul.Ce ar trebui sa fac,ce sanse am sa il obtin inapoi?O contestatie ar fi potrivita sau direct la tribunal?Va multumesc anticipat si SA TRAIM BINE IN GROAPA ASTA NUMAITA ROMANIA!X-(
Cel mai recent răspuns: ContSters98040 , utilizator 19:48, 17 Februarie 2010
Permisul de conducere se restituie " fizic" pe baza certificatului de grefa. In cazul in care pierdeti procesul irevocabil , il returnati la politie si din acel moment incepe sa curga suspendarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal de contraventie si dovada inlocuitoare a permisului D_Adrian D_Adrian Buna seara, Luna trecuta mi-a fost retinut pemisul de conducere pentru neacordare de prioritate pietonilor( care erau agentii de politie :) ) , ce treceau ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie geomateo geomateo politia rutiera mi-a intocmit un proces verbal de contraventie pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni, lasand la o parte faptul ca nu au ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda neacordare prioritate pietoni kmalone kmalone Azi am primit o amenda pentru neacordare prioritate pietoni mi s-a suspendat permisul pe 30 de zile si o amenda contraventionala de 140 de lei.Am primit ... (vezi toată discuția)