buna seara!am sentintele penale definitive la diferite sectoare in Bucuresti.in acest moment am domiciliul stabil in jud Hunedoara,unde vreau sa si fac reabilitarea.intrebarea este daca am nevoie de la aceste judecatorii de sentinte legalizate sau acest lucru e oficial,iar eu trebuie sa depun restul actelor la dosarul pt reabilitare.poate ca spune-ti de ce nu merg la judecatoria Hunedoara sa intreb,dar as vrea sa stiu care e procedura in baza legala si sa profit de ocazie ca sunt o perioada in Bucuresti.de la arhiva sector 5 m-a sfatuit sa fac mai intai intrebare,sa nu ma apuc de legalizat,sa nu fie in zadar...
deci toate judecatoriile au aceleasi cerinte?dar nu inteleg de ce m-a sfatuit d.na de laarhiva ca mai intai sa ma interesez daca la judecatoria Hunedoara imi ia in considerare hotararile legalizate
Am nevoie de ajutor
londonezul
Buna ziua,ma poate ajuta si pe mine un avocat,as vrea sa fac reabilitare judecatoreasca si nu imi permit sa platesc onorariu la un avocat.doresc sa stiu cum sa ... (vezi toată discuția)