avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii compensatorii

Buna ziua,

Am citit pe forum topicurile cu referire la salariile compensatorii si din cate am inteles, daca societatea are activitate de comert trebuie sa primesti 2 salarii compensatorii.

Precizez ca unitatea are codul CAEN 4690 si 5210 " Comert su ridicata nespecializat"; in acest caz se aplica prevederea cu 2 salarii compensatorii? in baza carei legi? e vorba de salariu mediu brut pe unitate? nu stiu daca unitatea are contract colectiv de munca, desii are peste 21 de salariati, eu nu l-am vazut...

Multumesc pentru atentia acordata
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:53, 20 Februarie 2010
Pe durata preavizului contractul individual de muncă continuă să îşi producă toate efectele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz de 20 de zile. Miluca Boldan Miluca Boldan Buna ziua, Unei colege i s-a dat in cursul zilei de ieri previzul care este de 20 de zile, eu vin cu intrebare: care sunt drepturile ei? ( banesc sau ... (vezi toată discuția)
Preaviz si co in caz de concediere valery_70 valery_70 In data de 22.07.2008 am fost anuntati ca firma nu ne mai poate asigura de lucru din 23.07 si ne concediaza .Va rog sa-mi spuneti daca avem dreptul la ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii Towelie Towelie Buna ziua, M-ar interesa in ce conditii se acorda salariile compensatorii la o societate comerciala privata, avand in vedere ca se face o restructurare ... (vezi toată discuția)