avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident cu masina firmei/probleme cu service-ul ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident cu masina firmei/probleme cu service-ul MIDOCAR Otopeni

Buna seara,
Acum o luna de zile am avut un accident in care am spart baia de ulei a masini.Masina a fost dusa in service in vederea reparetiei.Dupa demontare au fost facute poze cu un alt motor calat de acelesi tip, lucru de care sunt sigur dar nu-l pot demonstra, si trimise firmei detinatoare si la casco.Firma asiguratoare a spus ca nu face obiectul asigurarii si detinatoare masinii nu suporta costul reparetiei.Dupa trei saptamani masina este gata cu piesele schimbate in portbagaj, uitandu-ma la ele nu prezentau urme de uzura prematura sau calare (functinare fara ulei)ca cele din poze.Precizez ca sunt de meserie si vorbesc in cunostinta de cauza.In aceste conditii am refuzat ridicarea masinii. A doua zi am revenit cu scopul de a face poze pieselor schimbate.Tipul care a venit cu mine la masina vazand ca fac poze a inceput sa se agite isteric ca nu am voie ca o sa cheme paza.Explicand situatia patronului firmeie am revenit a patra zi si deschizand portbagajul STUPOARE piesele acum erau lovite, zgeriate…ARANJATE.
Ca recomandare EVITATI service MIDOCAR Otopeni.
Rugamintea si intrebarea mea este cum pot rezolva problema cu service-ul si cu firma la care lucrez.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 21:48, 19 Februarie 2010
La unele masini garda la sol este f.joasa si atunci baile de ulei se sparg usor, mai ales pe drumurile Romaniei.Acum nu ati precizat daca ati ajuns la service: pe propriile roti sau pe platforma.Este f.important de stiut acest lucru. Ma intreb de ce la constatare in service nu a participat si un inpector de daune de la firma asiguratoare, de a fost nevoie sa i se trimita pozele.Este o mare greseala facuta de firma de asigurare de care puteti profita.Dar pana nu cunosc amanuntit modul cum s-a derulat totul,nu va pot sfatui pe mai departe.Am nevoie de detalii.Cititi cu atentie si regulamentul firmei dv.cu privire la utilizarea masinilor de serviciu.
Reprezentantul de daune al asiguratorului, fie ca este un inspector angajat, fie ca este (prin conventie) inginerul service-ului, intocmeste nota de constatare si probele foto in prezenta asiguratului, actiunea incheindu-se cu documentul semnat de ambii participanti.Din ce ati relatat, nu rezulta aceasta procedura, precum nici modul detaliat al accidentului, cine a reclamat/confirmat spargerea baii de ulei si cauza.(care poate sau nu, sa reprezinte un eveniment acoperit de polita)
Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2010
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uniqa nu imi achita reparatia gina89 gina89 buna seara, am CASCO la UNIQA. am deschis dosar de daune si mi-am dus masina in service, la Midocar. Cei de la Midocar au facut reconstatare Midocar acceptul ... (vezi toată discuția)
Problema inspector fga Offset Offset Buna ziua. Am o problema delicata cu un inspector FGA (fondul de garantare). In luna iunie am fost accidentat de o persoane care avea asigurare la ... (vezi toată discuția)
Despagubire casco stici2002 stici2002 Am avut un accident;..lovind o bordura mai inalta, scutul a fost afectat atat de tare incat a spart baia de ulei.(a sarit o bucata destul de mare din ... (vezi toată discuția)