avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Proiect de lege cum comentati?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Proiect de lege cum comentati?

[ link extern ]

[ link extern ]

si legea ghiseului unic la MF

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2010
ccfccf, utilizator
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 19:40, 14 Martie 2010
lucrez intr-o institutie bugetara-stiu ca suntem o categorie dezagreata-dar contrar celor vehiculate de guvern(mass-media preia )salariile noastre sunt de departe cele mai mici reglementate de lege (minimul este 600-socotiti cat primeste in mana) . eu cu studii superioare si 26 ani vechime am un net de 1287. unitatea nu este supradimensionata ca si nr de salariati.eu muncesc cat 2, imi iau si acasa de lucru cand e cazul. acum am fost in CO si mi-e groza cat am de recuperat incepand de maine. totusi s-au primit dispozitii de restructurare. oare a facut cineva un calcul al eficientei relativ la productivitate. sau impacte sociale asupra aplicarii unor ordine, legi sau ordonante ? va spun eu. totul e dictat si scris pe genunchi.
si pt ca v-am indispus destul , sa va mai inveselesc cu un banc citit recent:
Ion se intalneste cu un matematician, un economist si un contabilsi-i intreaba :
-Cat fac unu si cu unu?
Matematicianulii raspunde:
-Exact doi.
Economistul zice:
-Poate doi...
Contabilul se uita in stanga si in dreapta si spue in soapta:
-Cat vrei sa faca?
vidiva a scris:

si pt ca v-am indispus destul , sa va mai inveselesc cu un banc citit recent:
Ion se intalneste cu un matematician, un economist si un contabilsi-i intreaba :
-Cat fac unu si cu unu?
Matematicianulii raspunde:
-Exact doi.
Economistul zice:
-Poate doi...
Contabilul se uita in stanga si in dreapta si spue in soapta:
-Cat vrei sa faca?

Eu sunt fiscalist si v-as raspunde cu cat ma platiti:
- la minimul pe economie fac 2
- daca ma platiti cu salariu mediu pe economie ma mai gandesc cat face,
- iar daca ma platiti cu o suma considerabila fac cat vreti dumneavoastra.
Acum se discuta pe realitatea tv acest proiect de ordonanta se numeste Legea 1+1 = ).=D>
buna ziua!
Am terminat anul trecut ASE-ul - Management-administratie publica-
in prezent sunt anul trei la Dimitrie Cantemir - Finante Banci si Contabilitate.
am mers doi ani concomitent cu cele doua facultati, ASE la zi, Cantemir la frecventa redusa. Tin contabilitatea la o microintreprindere a carei cifra de afaceri pe 2009 a fost de 86000. Sunt angajata cu timp partial, iar functia de baza o am la acesta firma. Ce am voie sa semnez si ce nu...din situatiile contabile pe care editez.
mentionez ca firma are doi salariati: eu la contabilitate plus un agent vanzari.
cod caen firma 9511.

Alte discuții în legătură

Expert contabil cretziella cretziella de 2 ani tin contabilitatea catorva societati avand la baza un cur s de contabilitate(tot de la nir la bilant). anul acesta am absolvit finante banci. ma ... (vezi toată discuția)
Certificare declaratii Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Dragi colegi ce parere aveti? 2014-02-22 | Comunicat de presă-Ministerul de Finante \\"Începând cu data de 1 ianuarie 2014, ca urmare a încetarii ... (vezi toată discuția)
Firma cenzorat asociatii proprietari Neiyre Neiyre O firma care are autorizatie pentru activitatea de administrare imobile are dreptul sa presteze si activitati de cenzorat pentru asociatii de proprietari? La ... (vezi toată discuția)