avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cati au intrat si cati au picat la barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cati au intrat si cati au picat la barou

In unele orase s-au afista deja rezultatele. Cei care au norocul sa stie deja, poate ne spuneti si noua cati au intrat si cati au picat la voi in oras
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 23:51, 25 Ianuarie 2008
A numarat cineva cati au intrat si cati au picat la Bucuresti
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2006
mars0212, utilizator
@vitanova: pasii sunt simpli: te indrepti spre banca, de unde retragi o suma mare de bani..acum depinde de oras, cel putin 5000euroi. pasul doi: scotocesti printre pile sa vezi daca vreunul e avocat. daca ai gasit, e simplu: are sau nu are nevoie de stagiar, afli de pe la rude sau cunostinte. daca are nevoie, e simplu: il contactezi. daca nu raspunde la telefon, e simplu: ori mai incerci ori nu. daca raspunde la telefon, e simplu: ori te ia fara sa-i dai nimic ori iti cere bani. daca te ia stagiar fara sa-ti ceara nimic, e simplu: e foarte bine. daca iti cere, e simplu, e la fel de bine. pt el , nu pt tine.
mult succes!
aaa, nu ai suma necesara?cum de nu?:O
1.speri ca ti se poate aplica si tie principiul: drumul spre succes nu e intotdeauna in constructie....
2.incerci la magistratura, toamna viitoare...
in spatele ironiei mele zace o scarba profunda. nu intentionez sa imi bat joc de nici un proaspat reusit la concursul de admitere in avocatura. va felicit din tot sufletul!

500 de euro???:OE o gluma,nu?
Ultima modificare: Luni, 25 Decembrie 2006
Maiglo, utilizator

Cam peste tot sunt cate 3-4 pe loc.Din cate am auzit anul asta in Bucuresti concurenta a fost chiar mai mare.
500 de euro???:OE o gluma,nu?

Nu este cu locuri la barou. Intra cine ia peste 6 la fiecare materie si peste 7 per total. Nu e nevoie de spaga decat daca esti prost, 100% sigur

Alte discuții în legătură

Intrare in barou Romică Stoica Romică Stoica Are , vreun avocat curajul sa spuna cata spaga a dat sa intre in Barou, chiar si sub anoniamat?:D (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)
Examen noiembrie ContSters21173 ContSters21173 Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D (vezi toată discuția)