avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestarea unui proces verbal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestarea unui proces verbal

Ce anume trebuie facut pt. a contesta un proces verbal al unei institutii,stiu ca la judecatoria in raza caruia exista sediu social,dar nu stiu ce anume trebuie depus..(motivatie?) si unde anume..(la ce birou).Multumesc:)
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:22, 2 Martie 2010
Asa cum a scris colegul mai sus, plangerea se depune la institutia de care apartine agentul constatator si nu la vreo judecatorie.
Art. 32 aratat mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tardivitate proces verbal - nulitate absolutã gyorfi raul gyorfi raul Am si eu o problemă, am atacat un proces verbal de contracenţie peste termenul de 15 zile legale; dar am invocat motive de nulitate absolută conf. art. 17 ... (vezi toată discuția)
Contraventie cnadr marcelpatrascioiu marcelpatrascioiu In data de 13 oct 2016 am primit prin posta un Proces verbal de constatare a contranentiei , respectiv circulatia fara Ronigneta valabila. PV se refera la o ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala pe rolul instantei lameru lameru Am o intrebare, mi-a fost suspendat carnetul pt ca nu am anuntat in termen de 24h producerea unui autoaccident (am dat cu roata in bordura, nimeni altcineva nu ... (vezi toată discuția)