Am fost implicat intr-un accident din care a rezultat ranirea usoara a unei persoane. M-am inteles cu persoana respectiva, a dat declaratie ca nu are nicio pretentie iar dosarul a ajuns la parchet cu propunerea de NUP.
Ma intereseaza si pe mine cam cat dureaza solutionarea dosarului si ce as putea sa fac sa grabesc acest lucru. Mentionez ca dosarul a fost trimis de 6 saptamani la parchet si eu inca nu am primit nici un raspuns.
Accidentul a avut loc in alta localitate fata de localitatea de domiciliu eu neavand timp sa pierd 2 zile pe luna pentru prelungirea dovezii de circulatie si de aceea ma intereseaza sa grabesc lucrurile.
Va multumesc
Nu exista termen legal prevazut de solutionare cercetare ,avand in vedere ca cercetarea este conditionata de dactori obiectivi si subiectivi,complexitate,urgenta,interes
Trebuie sa constientizati ca persoana fizica responsabila este angajata in solutionarea succesiva a mai multor dosare ,cu diferite incadrari ,care necesita activitati specifice laborioase
Daca politistul care se ocupa de caz nu are 'chef' sa il trimita tinand cont ca are toate datele pentru propunerea de neincepere a urmariri penale eu ce fac?
astept asa la nesfarsit?
Accidentul a avut loc in alt judet si eu sunt obligat sa trec de doua ori pe luna sa imi prelungesc dovada de circulatie
Permis de conducere
Iasmin
Buna ziua..Acum 5 luni am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamarea coprporala a unei persoane..Mi-a fost testata alcoolemia care fiind ... (vezi toată discuția)