Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Norma de lucru

Buna ziua!
As vrea sa stiu daca pot incadra un angajat cu data de 24.02.2010 cu norma intreaga, in conditiile in care el este angajat in acest timp la o alta societate tot cu norma intreaga dar inceteaza activitatea cu 01.03.2010 la unitatea respectiva. Sunt 4 zile in care el ar figura incadrat la doua locuri de munca cu norma de 8ore/zi. Se poate proceda in felul acesta, ca sa nu fim nevoiti sa il incadram pentru 4 zile cu timp partial si sa-i facem ulterior act aditional de modificare norma?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 13:01, 2 Martie 2010
Da, se poate.

Orice salariat poate cumula mai mjulte CIM-uri. Cum Codul muncii nu prevede o limita max a acestor CIM-uri sau a normei de lucru pe ele, rezulta ca salariatul poate avea 2 CIM cu 8 ore/zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norma de munca elena-f-b elena-f-b Buna ziua, Am o situatie pe care nu stiu cum sa o gestionez: -angajatorul a avut 5 locuri de munca cu timp partial iar de la 01.12.2014 s-a decis sa le ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca cu timp partial danielanic danielanic Sunt in situatia in care angajatorul, pentru flexibilitatea timpului de lucru, imi propune modificarea cim incheiat pe perioada determinata printr-un act ... (vezi toată discuția)
Dreptul la zile de co la ctr> partiale alice53 alice53 Am un ctr. m-ca partial de 4 ore si mi-am cerut dreptul la zilele de CO si mi s-a spus ca se injumatateste proportional cu ctr. meu de m-ca de 4 ore adica la ... (vezi toată discuția)