avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cheltuieli de judecata

m-am judecat cu politia comunitara pentru o amenda contraventionala, am castigat in sensul in care mi s-a preschimbat din amenda in avertisment.
problema este ca mi-am angajat un av. pe care l-am platit cu gandul ca imi recuperez cheltuielile de judecata, dar in sentinta spune ca din aceasta cauza imi respinge cererea privind cheltuielile de jud. ce pot face sau daca mai pot face ceva?
Instanta neinlaturand in totalitate vinovatia dvs,a considerat ca si cheltuielile ocazionate de judecata,trebuie sa ramana in sarcina dvs.
Avand in vedere aceasta motivare,cred ca hotararea poate fi considerata legala,...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare daune accident adsivlad adsivlad Pe scurt, mergeam in line dreapta cand un poiltist comunitar a intrat in mine. Iesea din garajul politiei si voia sa vireze stanga si nu mi-a acodat ... (vezi toată discuția)
Stiati ca? Florin111 Florin111 Dosar nr. R O M Â N I A TRIBUNALUL CLUJ SECŢIA MIXTĂ DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV ŞI FISCAL, DE CONFLICTE DE MUNCĂ SI ASIGURĂRI SOCIALE DECIZIA ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez amenda contraventionala platita? doberv doberv daca inaintez contestatie impotriva unui p-v de contraventie dar ca sa fiu sigur platesc si amenda (ca sa platesc jumatate) trebuie sa cer restituirea prin ... (vezi toată discuția)