avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... art 41(3-d) CCM national
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

art 41(3-d) CCM national

Sunt in preaviz art 65(1), la terminarea preavizului trebuie sa-mi acorde conform ccm la nivel national art 78 toate drepturile cuvenite la zi+1 salariu compensatoriu, in ianuarie 2008 am facut 3 ani vechime in munca, in februarie 2008 am avut crestere de salariu crestere care a fost la toti angajati firmei, in actul aditional de crestere a salariului nu este precizat ca mi se acorda in acea crestere conf art 41(3) CCM national si sporul de minim 5 % pentru vechimea de 3 ani.
Acuma vreau sa le fac o adresala HR prin care sa solicit ca la sfarsitul preavizului sa imi fie acordat conform art 41(3) acest spor pentru cei 2 ani in care nu mi-a fost acordat, daca nu mi se acorda am sa fac reclamatie la ITM.
Ce ziceti am dreptate si sanse de castig?
Cel mai recent răspuns: andram , utilizator 20:48, 4 Martie 2010
Multe societati au sporul de vechime inclus in salariul de baza, adica s-ar putea sa il aveti inclus in salariu..dar e dreptul dvs sa verificati acest lucru, intreband la HR.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de concediere individuala lala21 lala21 Sunt in perioada de preaviz, si mi sa incheiat cu articolele 73 alin 1 conform CM si conf art. 74 alin 2 conf contr colectiv de munca pe anii 2007-2010. Oare ... (vezi toată discuția)
Reducere post - salarii compensatorii ? raluiulia raluiulia Buna ziua, in momentul actual sunt angajata la o firma aflata in insolventa , care mi-a redus postul cu trimitere in somaj. Sunt in perioada de preaviz ... (vezi toată discuția)
Salar compensatoriu blareanabel blareanabel incepand cu data de 01martie 2009 firma la care am lucrat m-a trimis in somaj,mentionez ca la data respectiva nu m-am interesat nicaieri daca pot beneficia de ... (vezi toată discuția)