Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inteprindere individualasau PF

DACA AS DORI SA DESCHID O MICA GOGOSERIE INTR-UN ''SPATIU '' LANGA O SCOALA GENERALA ,CE M-ATI SFATUI SA FAC UN PF SAU O INTEPRINDERE INDIVIDUALA ,MENTIONEZ CA SUNT DE MESERIE PATISER-COFETAR.VA MULTUMESC.#-o
Cel mai recent răspuns: Mihaela Forogau , Avocat 11:14, 8 Martie 2010
diferenta intra intreprinderea individuala şi PFA este aceea ca prima poate sa aiba angajati, in rest regimul juridic si evidenta contabila sunt la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot deschide un intreprindere individuala cu profilul de magazin alimentar criliv criliv Buna ziua, As dori sa-mi deschid un magazin alimentar, insa nu as vrea sa fac un srl. Mentionez faptul ca as dori sa fac o intreprindere individuala sau un ... (vezi toată discuția)
Ce calitate are persoana din "spatele" unui pfa dan1111 dan1111 Sunt PFA si, in procesul intocmirii unei declaratii necesara la DGFP m-am confruntat cu o formulare. Intreb: Eu, persoana particulara Nume, Prenume, CNP ce ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl? sau infiintare af? adina23 adina23 buna, ziua sunt prima data pe acest forum, am si eu cateval nelamuriri. Vreau sa imi deschid propria afacere nu stiu ce este maia avnatjos SRL sau AF pentru ... (vezi toată discuția)