avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cine va plati cheltuielile de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cine va plati cheltuielile de judecata

sunt in proces de succesiune cu tatal si sora pentru ca nu au dorit sa se faca succesiunea casei dupa moartea mamai care a decedat in urma cu 14 ani am ajuns in instanta eu find reclamantul ei piriti am o intrebare cine va plati cheltuielile de judecata
Cel mai recent răspuns: OVIDIU SABAU , utilizator 16:58, 9 Martie 2010
Deoarece procedura impartelii judecatoresti (art.673 ind.1 la 673 ind.14) nu reglementeaza cheltuielile de judecata, singura posibilitate este aceea a aplicarii cadrului general (art.274 C.pr.civ.), care prevede ca partea care a cazut in pretentii va fi obligata sa suporte cheltuielile, cu exceptia prevazuta de art.275-276.

va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea paternitatii ana25 ana25 Buna ziua.E vorba de fratele meu care a avut o aventura din care se pare ca a rezultat un copil.El nu l-a recunoscut pentru ca nu crede ca e a lui.Mama ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale,expertiza,cheltuieli de judecata iuli40 iuli40 buna,-daca pe parcursul procesului pirita nu-mi recunoaste drepturile salariale neachitate,se face expertiza judiciara care imi da dreptate,dupa care pirita ... (vezi toată discuția)
Cat costa ? molita molita as dori sa stiu cam cat costa o iesire din indiviziune prin instanta ptr 4 coopr care nu au inca expertiza topo ? si daca taxele se platesc anticipat de cel ... (vezi toată discuția)