m-am saturat sa tot astept sa se intoarca.asteptind am avut chiar si o depresie.chiar daca e plecat de 3saptamini nici pina azi nu a bagat actele de divort.ce sa fac
aveti doua variante- sa divortati sau nu.
sa divortati consumati timp, bani si energie. daca tot a plecat, aveti grija de sanatatea dvs si de copil si nu-l mai luati pe el in calcul. macar un timp.poate face el pasul inspre divort.
poate ca avetii dreptate dar sint momente cind nu stiu cu care parte a corpului sa gindesc cu mintea sau cu inima.pt prima oara recunosc ca in mare parte eu sint vinovata de ruptura si ca de aceea nu pot trece asa usor peste.il iubesc pe acest om mai mult decit pe mine pt mine a fost si este icoana mea de inchinat in fata careia m-am umilit m-am rugat si am implorat atit pt mine cit si pt copilul nostru.vineri ar face 3 saptamini de cind a plecat si inca actiunea de divort nu este introdusa dar cica din spusele soacrei mele astazi urma sa se intilneasca cu avocata.nu stiu ce sa fac si de aceea am intrat si eu in defensiva spunind ca daca nu baga el actele le bag eu.si inca ceva care mie una mi se pare de ne iertat este o saptamina de cind nu avazut baiatul pe motivul ca nu mai vrea sa intre in casa asta casa in care a locuit 6 ani.oricum pt baietelul meu am renutat sa mai iau si tratamentul dat pt ca vreau sa fiu vesela si gata de joaca nu o dormita.va multumesc pt sfat si astept si altele.
Divort
alphinista
buna seara,as dori sfaturi pt a inainta acte pt divort.ce acte am nevoie?sunt casatorita de 16 ani sotul meu a mai fost casatorit din casatoria lui are trei ... (vezi toată discuția)