avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Pana unde merge legalitatea administratorilor de ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Pana unde merge legalitatea administratorilor de site-uri ?

Exista o multime de site-uri care fac publice link-uri catre serverele unde au incarcat (gratuit sau nu) programe PC. As dori sa stiu daca este legal acest lucru, mai ales ca la aceste adrese, impreuna cu programul respectiv, se afla si seriale sau crackuri pentru inregistrarea acestora (ceea ce, evident, este un atac la adresa autorilor acestor programe).
Cel mai recent răspuns: George , Avocat 11:43, 15 Martie 2010
probabil nu a avut nimeni inca interes sa faca o sesizare pana acum si nici nu au avut ghinionul sa se sesizeze din oficiu o autoritate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt legale site-urile de torrente? Robert Marian Robert Marian Sunt legale site-urile de torrente din moment ce sunt doar niste intermediare? Nu au postate efectiv materiale? Sunt aspecte legate de dreptul de autor, dar ... (vezi toată discuția)
Scaderea traficului post-vanzare pe site, acuzatie inselaciune roger1 roger1 Buna ziua! Am un prieten care se ocupa cu vanzarea unor site-uri pe care le face el acasa. El detinea un site de seriale, dar fara a fi downloadat si uploadat ... (vezi toată discuția)
Raspunderea pentru continutul publicat! florincepoi florincepoi Buna ziua! Am o intrebare legata de raspunderea pentru continutul publicat pe un site. Mai concret, daca detin un site pe care consumatorii isi pot publica ... (vezi toată discuția)