Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

de cate ori se impoziteaza al 13/lea salariu ?

Am primit al 13-lea salariu, pe o lista separata pe care am semnat .
Din suma initiala erau retinute impozit , CAS, somaj ,etc. si am incasat doar diferenta.
Cand am primit salariul pe luna februarie, am constatat ca pe fluturas era trecut si al 13/lea salariu - doar ca aparea suma neimpozitata , ca si cand nu mi s/a facut nici o retinere. Acea suma a fost adunata cu salariul lunar / iar din totalul obtinut mi s-a retinut din nou impozit, CAS , somaj , etc. Este legal acest mod de calcul? Oricum, cu al 13/lea salariu cu tot, eu am venitul diminuat cu 500 lei pe luna februarie, fata de celelalte luni. Consider ca undeva este o gresala... Va rog sa/mi spuneti parerea dvs.
va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Martie 2010
ContSters122901, utilizator
Venitul se impoziteaza la data platii !!! Daca pe luna in curs mai primiti sume impozabile, acestea se cumuleaza , iar impozitul se calculeaza pentru intreaga suma !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retineri ale contributiilor angajatilor srelu srelu as dori sa stiu daca indemnizatiile de detasare ce includ cazarea, masa si deplasarile saptamanale la domiciliu, se supun sau nu retinerilor ptr. CAS, Fond de ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pe cheltuieli de judecata! atlantiana atlantiana Azi, cand mi-am luat fluturasul de salariu - la noi vin intai fluturasii, iar banii mai pe urma - am avut o surpriza. Langa salariul meu de baza, de 729, apare ... (vezi toată discuția)
Impozit - se opreste la salariu + vouchere de vacanta ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rog din suflet să mă ajutatți cu un răspuns. - astăzi am luat salariul pentru luna iunie 2019 - ni s-au dat și vouchere de vacanta - ... (vezi toată discuția)