avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubiri victima accident rutier
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubiri victima accident rutier

Am fost victima unui accident rutier in care vinovatul avea polita de asigurare expirata, avand si numere de Italia, si o alcolemie de 2,4 daca imi aduc aminte bine. Intrebarea mea este legata despre despagubirile de care pot beneficia. Mentionez ca in certificatul medico-legal am 120 de zile de spitalizare iar in acest accident au mai fost 2 victime cu 30,respectiv 15 zile. Am fost deja la Fondul de Protectie al Victimelor Strazii si mi s-a spus ca, desi asigurarea era expirata, daca numerele erau valabile, daca era inscrisa valabila, tot firma de asigurari raspunde. Am si eu nevoie de sfaturi in aceasta privinta, va rog frumos. Politia care raspunde de caz, respectiv agantul insista destul de dubios pentru intelegere cu vinovatul, respectiv sa plateasca daune, desi prea mult nu putem scoate, mai ales ca eu am urmari pe viata din cauza acestui accident (fisura de coloana).
vin si eu cu o intrebare , daca ma adresez fpvs pentru despagubire materiala si pentru despagubiri morale iar in acelasi timp sunt in proces cu vinovatul care a produs accidentul , instanta a apropat o anume suma x entru daune materiale+morale , in aceasta ituatie daca fpvs devine parte civila in proces ma va despagubi cu suma aprobata in proces ceruta de mine sau vor acorda ei o ata suma pentru daune morale ? va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accidentat de o mașină fără rca, al cărei șofer nu vrea să achite reparația. cât timp am la dispoziție să îl dau în judecată? TorokLavinia TorokLavinia Bună ziua! Soțul a avut un accident rutier, doar cu daune materiale în data de 15.09.2018,în care șoferul vinovat nu deținea asigurare RCA, acesta ... (vezi toată discuția)
Despagubire dauna cu asigurare de spania ovidiuhanzu ovidiuhanzu Buna ziua1 Am o intrebare. Am fost implicat intrun accident cu un auto care era asigurat la Axa in Spania, dauna este de aproximativ 3500 euro, am facut ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu numere de bulgaria si fara asigurare grf grf buna ziua. doresc sa ma consult cu niste specialisti ca sa pot proceda corect in situatia prezentata mai jos: In data de 8.05.2014 ora 21:40 in sibiu mi-a ... (vezi toată discuția)