situatia mea este urmatoarea: am o fetita de 4 ani dintr-o relatie de concubinaj, respectivul este inchis pt. trafic de persoane. eu am solicitat in instanta incredintarea minorei, nesolicitand nici macar pensia alimentara deoarece oricum nu are cu ce sa o plateasca.am plecat din tara si lucrez legal in grecia(am adaugat la dosar toate actele necesare pt a dovedi acest lucru).la fiecare 2 luni ma intorc in tara si stau o perioada de o luna poate chiar 2 in romania dorind ca fiica mea sa nu imi duca lipsa. la ancheta sociala desfasurata la adresa mea din c.i(casa parintilor mei) s-a constatat ca fetita traieste in cele mai bune conditii(am incercat sa ii ofer poate cat au 2-3 copii la un loc),neducand lipsa de nimic.am atasat la dosar hartiile prin care dovedesc ca in fiecare luna trimit bani(200pana la 500euro).inainte de plecarea mea am lucrat si in rom.fiind si in concediu prenatal. pe cealalta parte tatal minorei 2ani a fost inchis iar restul plecat in afara.precizez ca este si un om foarte violent cu toate ca nu l-am reclamat personal niciodata, au fost anumite reclamatii facute de parintii mei cand a fost chemata politia pt. scandalurile facute de el. din momentul in care am facut acest copil el poate mi-a dat in jur de 200euro in 4 ani. nu poate sa demonstreze prin nici un act ca a lucrat vreodata(nici nu a facut-o),sau ca are vreun venit propriu. acum se foloseste de domiciliul surorii lui aflata in alt oras pt ca ancheta sociala sa se desfasoare acolo, caci la adresa din c.i. nu ar putea demonstra ca are conditii de a creste un copil in comparatie cu locul unde creste fetita acum. cea mica este inscrisa la gradinita, are un program de viata adecvat varstei ei. precizez ca acum in instanta el invoca faptul ca actele ce demonstreaza faptul ca eu lucrez in afara tarii sunt false (aceste acte sunt semnate, stampilate, copiate in color si traduse fiind eliberate de politie,etc). ar putea el in vreun fel sa primeasca custodia? acest proces este din luna sept. si de fiecare data el il tot amana invocand fel de fel de prostii. va rog mult sa ma ajutati
In afara de a vorbi urat nu poate avea alt beneficiu.
Cu cat se comporta mai urat cu atat va obtine mai putin in ceea ce priveste dreptul de a vizita copilul.