Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Buna Crmen Miron...... aha deci suntem in aceiasi barca ...banka ? #-o
Si tu te lupti cu banca ...la care ? eu sunt la Volksbank si am fost la intalnirea din Buc.=D>
Oare mai sunt sanse sa fie examenul in 14 noiembrie?
cxtina a scris:
Buna Crmen Miron...... aha deci suntem in aceiasi barca ...banka ? #-o
Si tu te lupti cu banca ...la care ? eu sunt la Volksbank si am fost la intalnirea din Buc.=D>
Noi cu banca Romaneasca ... nici macar nu am primit actul aditional si au majorat marja fixa existenta in contract. Am avut termen in 15 sept, am depus cerere de interventie si avem urmatorul termen in 17 noiembrie.
OPC Bihor a inceput procesul in mai 2009... deci suntem oameni cu vechime.
Voi depune o cerere de ordonanta presedentiala sa imi suspende plata ratelor, nu de alta da atunci probabil chiar ma vor baga in seama plus situatia financiara.
Sunt racita cobza si mi-am luat concediu medical :((
Dar incepe sa ma ingrijoreze faptul ca nu se anunta nimik pt noi, oare ce va fi?
Daca este sedinta in 23, nu au cum sa il anunte in 24
parerea mea ca va fi examen in noiembrie.
niciodata nu s-a pus problema sa nu respecte calendarul estimativ aprobat de CSM
deci, cred ca pe 24 sau 27 septembrie o sa il anunte.
eu oricum merg si la INM in ianuarie, am dat o data la INM si de 2 ori direct pe post, asa ca incerc tot.
dupa ce vor intra in vigoare noile coduri o sa fie mai greu, ca si cum ai lua de la zero materia, ma rog aproximativ, asa ca trebuie incercat orice sansa.