avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
carmenscop a scris:

Eu am tot urmarit site csm in ultimul timp, de obicei ordinea de zi solutionata se pune in lunea urmatoare. Asa ar putea fi 21, dar unde nu ar fi 5 dec!=D>
CAND MA GANDESC CA NU AM FACUT DELOC PENALUL SPECIAL, l-am lasat pe ultima suta de metri ca oricum uit cu un ritm ametitor! incerc sa ma bazez pe memoria de scurta durata si sa invat pe de rost textul infractiunilor! Voi cum ati invatat?

la penalul special in primul rand trebuie sa inveti infractiunile din cod, eu asa am procedat, se fixeaza bine si abia apoi citesti si tudorel..

pana nu vad data exacta nu mai cred nimic.. mi se pare cam mult 5 decembrie, nu ca nu ar fi grozav sa se dea abia atunci..
rabdare oameni buni.
niciodata nu au afisat asa de repede ordinea de zi solutionata.
camicris a scris:

niciodata nu au afisat asa de repede ordinea de zi solutionata.

Asa este. Poate aparea si in jurul orelor 20:00 sau daca nu maine. Ce mai conteaza, important e ca se da dupa scandalul cu INM-ul. Si eu tot de 5 decembrie stiu dar nu e 100%. Asteptam si vom vedea.
:surrender:
nu mai pot.cd au facut codul de procedura penala zici ca au fost dupa chef.
art. 457 alin 2 ind. 1: sa inteleg ca desi competenta este alternativa in momentul dipunerii intreruperii, verificarea periodica se face doar de judecatorul delegat al instantei de executare.
alin 4 spune de timpul cat este intrerupta execut nu se socoteste in executarea ped, dar timpul cat este amanata?????? .....in mod normal si logic nu ar trebui socotit, dar unde legea nu distinge....ca parca mi-aaduc aminte de niste formulari de-astea in motivarile de la contestatiiX-(

art. 463 alin 2 procedura de rezolvare a contestatiei priv dispoz civ este cea prevauta de art. 460 alin 1 si 2, adica, citarea partilor, desemnare de aparator din oficiu, condamnatul arestat este adus la judecata, dar.....nimic de prezenta procurorului.Ori tot codul zice ca prezenta procurorului este obligatori in cauzele in care sunt arestati.Deci, ???????????????

art 503 alin 2 pt solut cererii de anulare a reabilitarii se aplica in mod coresp procedura pt solut a cererii de reabilitare:O:O:O ....si uite asa iti alegi ce iti convine #-o

si mai sunt o gramada de chestii de-astea.cred ca am un defect....gandesc prea mult....trebuie sa ma duc sa ma repar...ca altfel fac o vizita pe la "halatul, halatul, cat e halatul":D

normal ar fi sa lase amandoua posibilitatile de admitere in magistratura.
eu stiu ca celor cu INM-ul li se pare ca sunt dezavantajati, dar sa gandim si in felul urmator.
in timp ce unii(nu zic toti, dar marea majoritate) stateau acasa pe banii parintilor si se pregateau de zor(cunosc cateva persoane dintre colegii mei de facultate), altii munceau pe branci sa-si intretina familia.
acum cand unii dintre noi avem familii( si aici ma refer la copii) e mai greu sa pleci de acasa, mai ales ca mama, si sa stai pe la scoli.
una este sa dai examen pe post si te duci acolo, dar stii ca ramai acolo, alta este sa te plimbi cu cortu pana esti definitiv.
Cine are copii intelege f. bine acest aspect.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)