avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita- debitor cu intarziere 95 zile la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita- debitor cu intarziere 95 zile la plata ratelor

Buna ziua,
Am un credit in derulare pe care l-am luat in 2007,am platiti la timp aproape toate ratele,dar din ianuarie 2010 eu nu mai lucrez.Dupa ce am anuntat,dar cred ca degeaba -pt ca ieri am fost sunata de un reprezentant al bancii care mi-a spus ca am 95 de zile de intarziere si voi fi executata silit.Am mentionat din nou ca nu mai lucrez,si mi s-a reprosat ca nu am anuntat mai devreme.Eu cu fostul angajator sunt in litigii si abia saptamana viitoare intru in posesia actelor doveditoare incetarii contractului de munca(acte cerute de reprezentantul bancii).Cat timp am la dispozitie pana sa demareze procedura?Pot schimba datele problemei cu actele doveditoare incapacitatii de plata?Va rog sa ma ajutati!Multumesc!O zi buna!
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 20:14, 30 Martie 2010
Cat mai repede,in baza documentelor doveditoare ,contactati creditorul cu care puteti negocia esalonarea platilor
deobicei in contractele de credit este prevazut un termen de 5 zile in care trebuie sa anuntati IN SCRIS orice modificare survenita la locul de munca (incetare cim, micsorare salariu, schimbare loc e munca etc)

Faceti adresa scrisa bancii prin care comunicati bancii modificarea survenita si solicitati reesalonarea/rescadentarea datoriei. o transmiteti prin posta cu confirmare de primire sau o depuneti la secretariatul bancii si pastrati si dvs un exemplar cu nr de inregistrare. sunt obligati sa va raspunda tot in scris ...

succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dupa 95 de zile intarziere la plate ratei letitia333 letitia333 Buna ziua, Am un credit in derulare pe care l-am luat in 2007,am platiti la timp aproape toate ratele,dar din ianuarie 2010 eu nu mai lucrez.Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata rate a.l. a.l. buna ziua. am doua credite de nevoi personale (un credit facut acum 2 ani celelalt acum un an) impreuna cu sotia la BCR cu ipoteca pe o casa (este a bunicii ... (vezi toată discuția)
Reesalonare credite, persoana fizica Monica Bogdan Monica Bogdan Buna ziua, am inteles ca bancile au produse de esalonare credite de consum persoane fizice. Am fost si am intrebat si eu pe la banci, dar unele mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)