avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... reprezentare interese in instanță societate ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

reprezentare interese in instanță societate comercială de către consilier juridic care are propria firma de consultanta

Buna seara,

As vrea sa stiu daca un consilier juridic care are o firma proprie de consultanță în management și afaceri poate reprezenta in instanță interesele unei societăți comerciale cu care are încheiat un contract de consultanta/furnizare servicii.
Eu stiu ca se poate încheia un contract de mandat între cele 2 societăți. Este acceptat acest contract in instanță?
Este necesara angajarea ca si jurist in cadrul propriei firme ă consilierului juridic care să aibă calitatea de persoană desemnată de propria societate in rezolvarea cauzei

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 15:06, 3 Septembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Atributii consilier juridic Iulian81 Iulian81 Poate un consilier juridic sa intreprinda o activitate juridica referitoare la obiectul de activitate al unei firme? De exemplu la o firma de recuperare ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic cu cim la un srl se doreste inchirierea lui la o alta firma mariamihaelailie mariamihaelailie Buna ziua, O societate comerciala, care are ca obiect principal de activitate 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management, are 3 ... (vezi toată discuția)
absolventa facultatea de drept- consilier juridic aleb aleb Buna seara! Am absolvit facultatea de drept in iunie 2012 si in prezent sunt in cautarea unui loc de munca. As dori sa aflu modalitatile in care se poate ... (vezi toată discuția)