avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... intabulare spatiu comun
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

intabulare spatiu comun

Asociatia noastra de proprietari are un spatiu comun in cota indiviza care in proiect avea destinatia spalatorie, uscatorie dar care de la constructia blocului in 1961 si pana in prezent nu a fost folosit in acest scop. Putem sa-l intabulam si sa-l vindem ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:35, 14 Septembrie 2018
Dispozitia in vigoare atat civila cat si acea speciala care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari prevede ca partea comuna din imobilul de locuit in comun nu poate fi schimbata ca destinatie si ca aspect fara acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari
Asociatia de proprietari prin lege are scopul strict de administrare parte comuna imobil
Asociatia de proprietari nu poate deveni proprietar asupra partii comune din condominiu

Alte discuții în legătură

Buna ziua! locuiesc la etajul 8, iar deasupra sunt 3 camere de ... FlorinaRamona FlorinaRamona Buna ziua! Locuiesc la etajul 8, iar deasupra sunt 3 camere de depozitare/uscatorii. Pe una a pus monopol administratora, pe una o familie, iar in cealalta ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu uira uira Intentionez sa cumpar un spatiu cu destinatia de uscatorie pe care apoi sa-l transform in spatiu de inchiriat, 2 spatii din cele invecinate direct fiind ... (vezi toată discuția)
Parti comune asociatii proprietari biancab2005 biancab2005 buna ziua. Intrebarea mea este daca pot folosi boxa de la parterul blocului pentru depozitarea bicicletei. Eu stau la etajul 3. Mentionez ca vecinii de la ... (vezi toată discuția)