avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Videochatul, prostitutie mascata !
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Videochatul, prostitutie mascata !

Videcohatul , prostitutie mascata

Hamarsold300
Utilizator
20:33, 28 Noiembrie 2018
Azi am avut curiozitatea sa vorbesc cu fetele de pe videochat, multe nici nu vorbesc cu romanii pentru ca le injura. Mi-am dat seama ca videochatul este de fapt o prostitutie mascata. Fetele se duc la interviu, acolo sunt pozate, apoi sunt amenintate ca daca nu intretin relatii sexuale cu clientii, pozele sunt facute publice. Unele fete sunt pipaite la zonele intime chiar de fetele care se ocupa cu recrutarea lor. Din pacate, aceasta meserie este legala, dar in spatele ei de fapt se ascunde prostitutia mascata. Patronii ademenesc fetele cu sume de 3000 de euro, dar fetele nu castiga in realitate nici macar 2000 de lei / lunar. ( patronii promit chiar 500 euro la interviu ) . Videochaturile nu declara la fisc nici veniturile reale, deci in acest domeniu este evaziune fiscala foarte mare, statul roman are mari pierderi. Din pacate nimeni nu vrea sa stopeze aceasta mafie. Ce se poate face atunci ? Care e parerea dvs ? Toate aceste lucruri mi-au fost povestite de o fata care practica videochat. Majoritatea fetelor sunt din familii sarace, sau familii dezorganizate.
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Hamarsold300 , utilizator 22:47, 29 Noiembrie 2018
Pentru a obține 3000 euro trebuie să aibă contract scris.
Dacă sunt amenințate în acest fel este vorba de șantaj.
Ar trebui apelat la avocat în astfel de cazuri dar poate exista multa corupție și avocații pot costa mult ca sa se ocupe de caz.
O luptă anticorupție este foarte dificilă în România.
Dacă există protecție de la nivel înalt si la cati bani se învârt situatia este precum în filmul Caracatița daca le-ați văzut.
Fără atentate cu arme precum în Bulgaria dar cu multe probleme.
Vedeti sa nu va ceara ceva bani , victima "" care se plangea de abuzuri.In general se racoleaza clientii mai ,,sensibili"cu astfel de povesti triste si apoi se solicita sume de bani pt operatii,probleme sanatate,inceperea unei vieti noi cu promisiunea de casatorie sau relatie cu persoana careia I se solicita banii.Pot sa existe si persoane abuzate dar marea majoritate prefera acest job decat sa lucreze pe venitul minim la buticul din colt.Daca vreti sa ajutati faceti voluntariat la un camin de copii sau de batrani lasati , videochatistele"" fara lenjerie intima.
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Deci sa inteleg ca este o mafie, da pai pana si Michael Corleone facea afaceri cu anumiti preoti din Vatican, dar daca este asa mare coruptie in acest domeniu, inseamna ca si judecatorii si procurorii sunt cumparati si nu fac nimic, lasa mafia in pace? Nu ? Deci inseamna ca si unii judecatori si procurori sunt mana in mana cu mafia, asta sa inteleg ? Nu m-ar mira ca unii judecatori sau procurori sa apeleze chiar la serviciile sexuale ale videochatistelor, ca pana la urma in Romania e posibil orice. Poate ca unii judecatori sau procurori chiar ii apara pe cei care detin studiouri de videochat in schimbul unor sume mari de bani. Mafia merge inainte !
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2018
Hamarsold300, utilizator
Victimele pentru ca sunt mai multe fete pe videochat nici nu vor sa vorbeasca cu romanii, eu am convins-o cu mare greutate pe acea fata sa-mi scrie. Fata mie nu mi-a cerut nimic, am incercat sa aflu de fapt ce se intampla in realitate. Si am aflat.
Eu zic ca si aceste fete trebuie ajutate, pentru ca pana la urma chiar daca castiga sume mai mari de bani, se imbolnavesc , stand cu orele in fata computerului. Si apoi sanatatea conteaza mai mult decat banii. Pana la urma sa faca ce vor , poate unele din ele castiga bani multi si din practicarea prostitutiei . Pana la urma ar trebui sa se legalizeze prostitutia si in Romania, in alte tari e legalizata.

Alte discuții în legătură

Videcohatul , prostitutie mascata Hamarsold300 Hamarsold300 Azi am avut curiozitatea sa vorbesc cu fetele de pe videochat, multe nici nu vorbesc cu romanii pentru ca le injura. Mi-am dat seama ca videochatul este de ... (vezi toată discuția)
Antiprostitutie Deseori în mass-media românească au fost semnalate sechestrări, violuri, ucideri de prostituate. Descrise cu lux de amănunte, acestea au reusit să arate ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de trafic de persoane prin metoda lover boy CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Ma intereseaza daca are cineva practica judiciara cu privire la infractiunea de trafic de persoane prin asa zisa metoda lover boy. Eu nu am ... (vezi toată discuția)