avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... videochat in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

videochat in bloc

Buna ziua,
unde ne putem adresa pentru verificarea legalitatii functionarii unui videochat in bloc. Nu mai spun ca vecinii de deasupra sunt deranjati de galagia si tot ce se petrece acolo noaptea. Nu trebuia sa ne ceara si noua acordul pentru asemenea activitate?(mentionez ca e un spatiu al unui proprietar dar este inchiriart unei firme care asta face -videochat)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:45, 14 Martie 2019
Sesizati oficial politia teritoriala

Alte discuții în legătură

Amenajare loc de joaca parter bloc Nicoleta j. Nicoleta j. Buna ziua, Am următoarea problema în blocul în care locuiesc: de două luni de zile s a amenajat la parter un loc de joaca pentru copii. Mentionez ca eu ... (vezi toată discuția)
Scandal si probleme cu vecini, chiriasi care au copii galagiosi. ... Benjoo Benjoo Scandal si probleme cu vecini, chiriasi care au copii galagiosi. Ce se poate face? De cateva luni, in bloc s-a mutat cineva care are doi copii (cam in jur de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie patiserie de la parterul blocului pentru mirosuri si zgomot nushu nushu Buna, Unde se poate face reclamatie pentru o patiserie care s-a deschis la parterul blocului unde locuiesc. Stau la etajul 2 si de cand s-a deschis aceasta ... (vezi toată discuția)