avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa pentru videochat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa pentru videochat

Buna ziua. Am o intrebare legata de legalitatea activitatii de videochat. As vrea sa incep si, facand ceva research ai cautand informatii am inteles ca pentru a fii model independent care nu colaboreaza cu niciun studio sau agentie am nevoie de pfa sau srl. Mi am facut pfa, am si registrul si toate documentele, insa nu pot incepe activitatea propriu zisa deoarece nu reusesc sa mi fac cont la banca. As dori sa stiu ce banci accepta aceasta activitate ca sa pot sa mi deschid cont sau ce solutie legala pot primi in acest caz.
Cel mai recent răspuns: Oana.mb , utilizator 15:15, 10 Februarie 2021
Care este activitatea pe care v-ati autorizat?
Ce documente ati depus la Registrul Comertului?
Am apelat la o firma care se ocupa de deschidere, le am spus pentru ce am nevoie, codul caen cu care a fost deschis este 9329, alte activitati recreative si distractive. Nu am diploma de studii superioare pentru domeniul acesta, persoana care l a deschis a spus ca exista o portita legala pt asta si a depus o cerere cum ca sunt in decurs de a obtine acea diploma si nu are termen limita, ceva de genul, sper ca stiti la ce ma refer, eu nu cunosc termenii oficiali.

Alte discuții în legătură

Studio miar miar Buna seara, Doresc sa deschid un studiou de videochat,am o firma cu codul caen 4791(Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)
Cod caen monilaza monilaza Buna ziua, Doresc sa deschid un atelier de creatie pentru copii (PFA). Care cod caen considerati ca este mai indicat? 8559 - alte forme de invatamant sau ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei firme avand ca activitate , balciuri si parcuri de distractie, cod caen 9321 Slatineanu1 Slatineanu1 Buna ziua. As avea avea nevoie de un mic ajutor. Am cumparat un utilaj pentru balciuri si dorim sa ne deschidem firma , Ma intereseaza pasii pe care ... (vezi toată discuția)