avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate srl videochat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate srl videochat

Buna ziua. Am o intrebare legata de contabilitate si activitatea de videochat/onlyfans. Am srl deschis pt declararea veniturilor si cont bancar pt acesta. Conteaza cum apar incasarile in extrasul de cont de la banca? Deocarece multe banci nu accepta transfer direct/wire transfer din partea site urilor de videochat si singura optiune de a primi banii este printr un e-wallet, mai apoi din e-wallet in contul srl ului. Este vreo problema in acest sens? Pt ca nu vad alta optiune din moment ce transferul direct nu se poate face.
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Max Fitness , utilizator 20:07, 5 Octombrie 2021
Bună, ce cod caen ai folosit pentru Onlyfans, am tot căutat și nu am găsit nimic.
Mulțumesc Anicipat!
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Optiuni pentru investitie pentru srl stomatologie SiriusxTR SiriusxTR Am intrebari legate de Optiuni pentru investitie pentru SRL cu CAEN 8622 - Activităti de asistentă medicala specializată; 8623 - Activităţi de ... (vezi toată discuția)
Facturare pe srl pentru servicii prestate ca freelancer victor2015 victor2015 Am inceput activitatea ca freelancer pe site-urile de genul Elance / oDesk si altele similare. Activitatea a fost inceputa acum un an si am inceput usor, ... (vezi toată discuția)