avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Angajata de 12 ani ca si gestionar intr-o societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Angajata de 12 ani ca si gestionar intr-o societate

Am fost angajata timp de 12 ani ca si gestionar intro Societate privata care a intrat in insolventa si la acest moment este in lichidare .Patronul acestei societati , angajatorul meu detine mai multe firme , societati pe care le -a bagat pe rand in faliment trecand cu gestiunile de pe o firma pe alta ca aport de capital.
la angajarea mea eu nu am preluat gestiunea cu proces verbal de predare -primire insa timp de 7 ani am operat bonuri consum de materiale si am intocmit note de receptie , inventarele nu -s-au facut niciodata asa cum prevede legea adica comisie care sa participe pe bune la inventar care sa intocmeasca la sf inventarului notele de constatare declaratii cu eventuale plusuri sau minusuri , practic singura am facut inventarul faptic pe teren eu niciodata neavand acces la stocurile din contabilitate . ca sa mi pot verifica stocurile Mai nou aflu ca serviciul contabilitate nu a operat ( scazut)acele bonuri de consum pe care eu le-am scazut din gestiune pentru procesul de productie , ... in momentul eliberarii materialelorDin surse am aflat ca exista la acest moment o diferenta uriasa intre faptic si scriptic patronul ani l rand nu a dorit sa introduca consumurile reale bonurile scazute de mine , incercand sa dovedeasca ca firma este pe plus..(mentionez ca serviciul de contabiliate nu se afla la acelasi punct de lucru unde am gestiunea....................
in situatia de fata ce mi se poate intampla mie ?
mentionez ca de 1 an patronul m-a trecut pe o alta firma ( eu avand lichidarea facuta pe firma care este in faliment)dandu-mi o alta gestiune ... tot fara proces verbal de predare primire ...
dupa angajrea mea pe noua firma neavand gestionar pe societatea care era in insolventa la acel moment am continuat sa mai operez documente de gestiune bonuri de consum si note de receptie marfa timp de cateva luni. , fiind vorba de acelasi patron care detine sau a detinut toate aceste firme la acelasi punct de lucru.
DE mentionat ca au existat si evenimente de genul furturilor sparegeri de magazii cand am anuntat politia si conducerea societatii insa acele bunuri furate au continuat sa existe in stocurle gestiunii.
Am facut presiuni prin note scrise catre conducere pentru inventarierea de urgenta dupa spargerile petrecute.. .
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)
Gestiune Daniel Valentin Daniel Valentin Bună ziua! In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)
Obiectele de inventar , investitiile si nir-ul tantelu tantelu Am si eu o inrebare . Am cumparat pentru un magazin alimentar mese cu scaune , nu pentru vanzare . Contabila mea spune sa le trec in NIR , chiar ... (vezi toată discuția)