avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Angajații din construcții care nu se încadrează la ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Angajații din construcții care nu se încadrează la facilitati

Referitor la angajații din construcții, care nu se încadrează la facilităti fiscale, sunt obligati sa plateasca pilonul II, având în vedere că au un calcul salarial ca și al oricărui angajat, din alt sector?
Ultima modificare: Joi, 9 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Asadar, dacã o firmă de construcții nu se incadreaza la facilitati, ... Chloej Chloej Asadar, dacã o firmă de construcții nu se incadreaza la facilitati, acordã salariul minim brut de 4000, iar pentru contributia de CAS se va datora 25%? (vezi toată discuția)
Reducerea contribuţiei la pensii cu 3,75% gina68 gina68 Salariaţii care beneficiaza de facilitatile fiscale pentru sectorul agricol și industria alimentară prevăzute în Codul fiscal, beneficiaza de reducerea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o speta cu privire la modul in care aplicam facilitatea ... Georgeta Avram Georgeta Avram Buna ziua, Am o speta cu privire la modul in care aplicam facilitatea fiscala acordata celor din domeniul IT pentru plata contributiei la CAS pentru angajatii ... (vezi toată discuția)