avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Parteneri avocatnet.ro Tax and Training

Tax and Training

NOA Tax & Training SRL (”Tax & Training”) ofera servicii de consultanta fiscala si financiara pentru companii romanesti si multinationale, fiind autorizata de Camera Consultantilor Fiscali din Romania (CCF) si de Camera Expertilor Contabili Autorizati din Romania (CECCAR). Suntem, de asemenea, un membru activ al Camerei de Comerț Româno-Americane (AmCham Romania) si ai Romanian Business Leaders (RBL), fiind activi în advocacy în materie fiscală.

Firma noastră este un membru independent al Integra International, o asociație globală interactivă a firmelor locale independente de contabilitate, consultanță fiscală, audit și consultanță în afaceri, dedicată consilierii întreprinderilor din întreaga lume. Firmele membre reunesc peste 4.000 de experți contabili, auditori, consultanți fiscali și consilieri de afaceri care împărtășesc cunoștințe în mod deschis și regulat.

In Romania, Tax & Training ofera clienților consultanță specializată în probleme de fiscalitate națională si internațională, prețuri de transfer, asistență în tranzacții, precum și training specializat în domeniul fiscal. Expertiza oferită este rezultatul a peste 20 de ani de experiență acumulată la nivel local și internațional de către Nadia Oanea, consultant fiscal, expert contabil și trainer cu experiență în domeniul financiar-contabil.

Nadia Oanea - Consultanta fiscala si training (taxandtraining.com)

Evenimente la care au participat lectori din companie (vezi toate...)