avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua locuiesc intr o curte comuna cu doua blocuri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua locuiesc intr o curte comuna cu doua blocuri de 2 etaje ...

buna ziua locuiesc intr o curte comuna cu doua blocuri de 2 etaje cate 12 apartamente curtea are doua cf uri unl este un drum pe care se face acces iar celalat cf este curtea blocurilor unde exista 12 parcari si si 4 gradini de 70 mp la 4 apartamente de la parter. la cumparare au fost trecute in contract conform uni plan de situatie cu stampila ANCPI cota parte de 70 de mp de gradina si 23 de mp de gardina notate in pplanul de situatie b4 si g4 adica 93 mp cota parte din 848 ."cumparatorilor fiindu le atribuite in folosinta exclusiva parcarea b4 si gradina g4" citat din contractul de vanzare cumparare.restul proprietarilor care nu au gardini este trecut cota parte 23 mp.problema este ca am primit toti locatarii instinare de la primarie de expropiere de 90 de mp pentru interes national conform legii,afectat este ultimul rand de 6 parcari la primarie in cf apare numai curte deci de la toata lumea se taie din cota parte.intrebarea este pt noi cei cu gradinile ne ajuta la ceva mentiunea din contract ca este in folosinta exclusiva gradina ? pt ca se aglomeraza curtea cu masini va multumesc

Alte discuții în legătură

Drept de folosinta exclusiva clipici clipici Buna ziua, Luna trecuta am cumparat un apartament de 79,6 mp la parter, si pe langa apartament am achizitionat 2 locuri de parcare si 80 mp de teren din ... (vezi toată discuția)
Cotă-parte dintr-un teren: se poate emite cf individual pe partea detinuta? Aurifex Aurifex Buna ziua, Am cumparat recent un apartament care avea inclus in pret si locul de parcare. Lotul de teren aferent parcarii este de 70mp si contine cinci ... (vezi toată discuția)
Primaria a anulat dreptul la proprietate inclusiv de parcare autoturisme dvneagu28 dvneagu28 In contractul de cumparare al apartamentului este prevazuta cota individza de teren 4,96 % din terenul potrivit deciziei Primariei 402/01.07.1991 plus 16,54 mp ... (vezi toată discuția)