avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, locuiesc la parterul unui imobil cu 4 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, locuiesc la parterul unui imobil cu 4 etaje. In dreptul ...

Buna seara, locuiesc la parterul unui imobil cu 4 etaje. In dreptul apartamentului meu este o grădiniță de 60 mp, pe care o îngrijesc singură. Exista posibilitatea să o pot cumpăra? Cui trebuie să mă adresez? Va mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 18:33, 3 Mai 2024
Bun ziua!
Va adresati primariei.Terenul de care vorbiti este domeniu public,deci apartine primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sârme întinse rufe uscate in spațiul verde din fata blocului(grădina) Florin 11 Florin 11 Buna ziua, Locuiesc in Sect 3 București intr-un bloc cu 4 etaje la et 2. Vecina de la parter din scara noastră de pe tronsonul din stânga scării nu de ... (vezi toată discuția)
Constructie de extindere la bloc Lidia82 Lidia82 Buna ziua, Nu stiu daca am ales bine forumul in care voi adresa intrebarile mele, va rog sa ma scuzati daca am gresit. Locuiesc in sectorul 5 al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua locuiesc intr o curte comuna cu doua blocuri de 2 etaje ... ferr ferr buna ziua locuiesc intr o curte comuna cu doua blocuri de 2 etaje cate 12 apartamente curtea are doua cf uri unl este un drum pe care se face acces iar celalat ... (vezi toată discuția)