avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Va salut vin si eu cu o intrebare am fost sa cumpar o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Va salut vin si eu cu o intrebare am fost sa cumpar o masina ...

Va salut vin si eu cu o intrebare am fost sa cumpar o masina masina a fost adusa din germania pe platforma . iar eu iam pus numere false sa o pod aduce pana acasa am am fost oprit de politie mi-a fost loat permisul de conducere si mi-a dat fara drept de circulatie nu si nu stiu pe ce perioada mi la loat detin permis de conducere nu am fost beau sau drogat la ce perioada sa ma astept cu permisul sunt la prima abatere multumesc
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:00, 3 Mai 2024
Buna ziua

Cod penal
Art. 334. Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat

(2) Punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai cu numar fals de inmatriculare sau inregistrare se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani sau cu amenda.

V-ati ales cu dosar penal...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis conducere Monica@yahoo Monica@yahoo Ia fost suspendat permisul de conducere fiului meu pentru condus mașina cu nr roșii expirate este posibil? (vezi toată discuția)
Ce sa fac. ? ma ajuta cineva... Alexandru Vreme Alexandru Vreme Astazi la un punct de frontiera. Am trecut cu o masina cu placute rosii exipirate fara sa stiu. Politia de frontiera. Mea spus ca e dostar penal. Si meau luat ... (vezi toată discuția)
Numere rosii expirate si noul cod penal oltul oltul cu ce s epedepseste punerea in circulatie a unui autovehicul neinmatriculat si cu nr false conform noul cod penal? (vezi toată discuția)