avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, daca am un proces pentru modificare pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, daca am un proces pentru modificare pensie intretinere ...

Buna ziua, daca am un proces pentru modificare pensie intretinere de anul trecut si inca nu s-a dat termen in dosar, pot mai deschide alt proces pentru modificare program de vizita sau trebuie sa astept sa se incheie primul proces? Mentionez ca intampinarea a fost depusa. Multumesc frumos
Puteți fără nici o problema ,eventual puteți încerca și sa adăugați un capăt nou de cerere privind dreptul de vizita la dosarul câte este deja mai avansat (cel cu pensia de intretinere)și la care urmează sa primiți termen.Ar trebui discutat totuși cu un av pt a intelege exact situația dvs,urgenta etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control de la autoritatea tutelara liviaspirea liviaspirea Buna ziua, in urma cu 4 ani am divortat si am in custodie unica un baietel.In urma cu 3 ani, fostul sot a deschis un proces de micsorare pensie alimentara, ... (vezi toată discuția)
Respectare hotarare judecatoreasca beiu beiu In urma procesului de divort, incredintare minor si stabilirea pensiei de intretinere, divortul s-a pronuntat cu acordul ambelor parti, minorul a fost ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie intretinere minor-exercitarea autoritatii parintesti radu3737 radu3737 Buna ziua,va multumesc anticipat penru raspunsul dv.!Am primit de curand citatie pentru \"majorare pensie intretinere\"pt. minori,termen 25 Mai.Intentionam sa ... (vezi toată discuția)