avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , avem un teren in spatele curtii pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , avem un teren in spatele curtii pentru care platim ...

Buna ziua , avem un teren in spatele curtii pentru care platim chirie la PMB , au marit chiria de peste 10 X !Era 29 lei /luna , acum 332 Lei?luna , Au spus ca acest teren se poate trece in proprietatea noastra daca schimbam fisa cadastrala , va trebui sa platim aceiasi chirie ? Mentionez ca am platit si 730 lei /1 an taxa pentru casa la direectia fiscala sector 3 .Multumesc .

Alte discuții în legătură

Impartire gospodarie oana dragoiescu oana dragoiescu am o gospodarie cu 2 case in aceeasi curte si un singur numar.cum as putea imparti in doua gospodaria sa am 2 numere de casa?locuiesc cu parintii si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Deschidere rol fiscal dupa cumpararea unui teren Alex_8 Alex_8 Stiti cumva daca noul propietar al unui imobil(teren) trebuie sa se prezinte personal la Primaria de care apartine terenul in cauza pentru a face deschidere de ... (vezi toată discuția)
Plata chirie teren in folosinta - teren vandut ca si cota parte in baza legii 112/1995 Mr-X Mr-X Buna ziua, Parintii mei detin un apartament si o cota parte din partile comune de 10% intr-un imobil (casa nationalizata) cumparat in baza legii ... (vezi toată discuția)