avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Intr-o institutie de invatamant, in ce baza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Intr-o institutie de invatamant, in ce baza se poate ...

Buna ziua!
Intr-o institutie de invatamant, in ce baza se poate transforma un post vacant de administrator financiar (personal didactic auxiliar ) in post de ospatar (personal administrativ), in vederea ocuparii prin concurs.. Ma opreste ceva din legislatia actuala? sau pot transforma (nu este promovare, practic e vorba de tranformarea postului vacant existent intr-unul de rang inferior).

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: IolandaR , utilizator 13:38, 17 Mai 2024
Nu exista text care sa va impiedice ... dar ar fi bine sa intrebati si la Ministerul Educatiei - Directia Juridica.
Multumesc pentru raspuns! Intrebarea se naste in contextul aparitiei in toamna trecuta a Legii 296/2023 prin care s-au desfiintat posturile vacante din administrativ..Cumva, prin transformarea postului inr-unul de rang inferior, "infiintam" un post care s-a desfiintat...deci pare o eludare a legii....dar atata timp cand nu avem situatia interzisa expres.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În 2024 se pot face angajări la stat? conform cărei legi, ... goplanet goplanet În 2024 se pot face angajări la stat? Conform cărei legi, ordonanțe sau hotarari? (vezi toată discuția)
Post scos la concurs ContSters79307 ContSters79307 Azi, 06.04.2009 , intrand pe site-ul AJOFM , am vazut ca sunt 2 posturi scoase la concurs , in invatamant ( la o gradinita ) in speta un post de secretara ( cu ... (vezi toată discuția)
Secretara studii scurta durata trecere la studii de licenta Lucyaly Lucyaly Buna ziua..sunt secretara cu studii de scurta durata si anul acesta am absolvit studii universitare de licenta. Mentionez ca lucrez in invatamantul superior si ... (vezi toată discuția)