avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna.Nu santem casatoriti legal desi locuim impreuna ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna.Nu santem casatoriti legal desi locuim impreuna ca soti,ca familie.De ce barbatul nu poate sa ma coasigure la el?Multumesc

Salutare
Locuiesc cu un barbat pt tot restul vietii
De ce nu pot sa fiu coasigurata lui?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:50, 17 Mai 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
pt ca nu sunteti soti. Faptul ca traiti in concubinaj, e treaba dvs, dar nu puteti avea drepturi ca un sot pt ca nu va e sot, nu va mosteniti unul pe actul, bunurile cumparate de unul, nu se presupune ca e comun, nu puttei fi coasigucat, nu puttei opta pt pensia lui, nu luati pensie de urmat etc, etc. pt ca NU sunteti soti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am? iuliana0025 iuliana0025 buna ziua! va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la situatia in care ma aflu si anume as vrea sa stiu ce drepturi am la casa in care am ... (vezi toată discuția)
Partaj in cazul concubinajului ANDREI ANCA ANDREI ANCA Buna ziua,as dori sa imi da-ti un sfat va rog,am trait in concubinaj timp de 8 ani cu prietenul meu,acesta dintr-o casatorie anterioara are doi copii,in timpul ... (vezi toată discuția)
Drepturi in urma concubinajului Amalia78 Amalia78 Buna ziua! Traiesc in concubinaj de aprox 9 ani si anul acesta in octombrie urmeaza sa ne casatorim. Locuim cu mama mea iar eu sunt singurul ei copil si ... (vezi toată discuția)