avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Am mostenit o gradina si am inceput ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Am mostenit o gradina si am inceput demersurile pentru ...

Buna ziua!Am mostenit o gradina si am inceput demersurile pentru intabulare, insa mi se cere semnatura vecinilor pe un proces verbal de vecinatate.Problema e ca unul dintre vecini a murit, iar mostenitorul nu este sa imi semneze.Cum pot rezolva aceasta problema?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Problema delicata van_allen78 van_allen78 Buna ziua! Care ar ficea mai buna solutie la urmatorul caz: am un teren de 10 ari intravilan, mostenit de la fratele meu care a decedat de 10 ani.Nu a avut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! detin o proprietate mostenita de la bunici, care au ... pilo1 pilo1 Buna ziua! Detin o proprietate mostenita de la bunici, intravilan, locuinta construita de prin anii 50, cu gradina. Sunt unic proprietar de vreo 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren cu documentație scriptica diferita de cea faptica Varga Teodora Varga Teodora Buna ziua, am rugămintea de a ma ajuta cu un răspuns la următoarea situație: Doresc sa intabulez terenul moștenit de la părinți (tatal- decedat, ... (vezi toată discuția)