avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Ultimele răspunsuri

Ultimele răspunsuri

Răspuns la discuția Asociație BDSM
Ma refeream la faptul ca vor sa vanda bilete, fara a preciza cui, la practicanti sau la spectatori.
Bună ziua! Nu puteți pentru că va ies 8 ore cumulat. Puteți lucra cu norme parțiale dar totalul nu poate depăși jumătate de norma. De exemplu 2 ore la un loc de muncă și 2 la asociația de proprietari.
Răspuns la discuția Accident personal nepalez.
Declaratia o semneaza numai in original. Traducerea se semneaza doar de catre traducatorul autorizat. Traducerea nu trebuie copiata in limba romana de catre persoana care da declaratia (nu stie ce semneaza).
Legile nu sunt asa doar in Romania. Au fost facute fara sa ia in considerare reaua vointa a multora. In multe tari din lumea asta, asa cum stim toti foarte bine, casele de vacanta sunt vanate de unii pentru a pune mana pe ele. In alte tari e si mai rau cu evacuarea. In Romania macar avem ceva experienta, iar legea nu da 100% drepturi celor care fura case.
Buna ziua,

Sunt multe aspecte neclare in mesajul dumneavoastra.

Intereseaza ce tip de act a incheiat tatal dumneavoastra, data incheierii, data desfacerii casatoriei de mama dumneavoastra.

In functie de aceste raspunsuri se stabileste din ce este compusa masa succesorala de pe urma tatalui si abia apoi se realizeaza cotele.

Daca era casatorit la momentul decesului sotia supravietuitoare, nr2, are cota ei de 1/4 din aceasta masa succesorala.

Este o problema destul de complexa.
Solicitati o opinie legala din partea unui avocat trimitandu-i toate actele scanate si raspunsurile la intrebarile pe care dumnealui le va considera utile.

Mult succes!

tonymotola a scris:

Buna Ziua
Am o intrebare legata de o succesiune ceva mai complicata in calitate de fiu unic al parintilor mei care nu mai sunt.
Tatal meu a divortat de mama acum 30 de ani in timpul proceduri de divort el a gasit un apartament de doua camere la un suuuper pret ca sa nu piarda oferta un avocat la ajutata sa il cumpere facandui actele, pentru ca divortul nu se incheiase inca iar din actele facute de acel avocat reiese ca la cumparat cu bani optinuti prin donatie asta ca sa nu aiba dreptul si mama de care a divortat.
La 5 - 6 ani dupa divort tata sa recasatorit iar femeia cu care a fost pana acum 3 ani a locuit la el, mama de care a divortat acum 30 de ani a decedat acum 4 ani iar tata a decedat acum 3 ani.

Am inceract sa gasesc o solutie la aceasta succesiune insa raspunsurile primite sunt neclare, primite din partea unor avocati si notari...:
Uni spun ca am drepturi depline la acel apartament alti ca femeia cu care sa recasatorit are 25% iar alti zic ca are dreptul la 25% si prima nevasta.
Va rog frumos sa ma lamuriti cu aceasta problema. Va multumesc frumos.