avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Redirectionare impozit pentru persoana cu salarii si ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Redirectionare impozit pentru persoana cu salarii si venituri din alte surse


Situatia mea e urmatoarea: sunt salariat si am si venituri din alte surse. Depun declaratia unica 212 in fiecare an.

Doresc sa donez 3.5% din impozit la un ONG. Daca deja specific ONG-ul in declaratia unica, mai trebuie sa depun si formularul 230 (astfel incat 3.5% din impozitul de pe salariu sa fie redirectionat si el)?

Alte discuții în legătură

2 % se poate redirectiona de catre pensionari in anul 2019? pintilescusorin pintilescusorin In ce conditii poate un pensionar sa completeze acel formular de 2%, si daca acel pensionar are venituri si din salariu poate completa un al doilea formular ? (vezi toată discuția)
Care este termenul pentru completarea formularului 230? cum pot ... Ileana Cos Ileana Cos Care este termenul pentru completarea Formularului 230? Cum pot redirecționa procentul stabilit cei care obțin venituri fiscalizate prin declarația unică ... (vezi toată discuția)
Se mai depune formularul 230 în 2019, sau se completează și se virează lunar în 2018 de către angajator în cursul anului ? prest prest Buna ziua Formularul 230 se mai poate depune in anul 2019 pt.anul 2018? Sau se completeaza formularul in cursul anului si se vireaza de angajator ... (vezi toată discuția)