avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Ultimele răspunsuri

Ultimele răspunsuri

Răspuns la discuția Laborator cofetarie prin start-up
putem presupune o gramada de lucruri, data fiind frugalitatea informatiilor.
de ex., un laborator de cofetarie, pe langa avizele aferente spatiului, trebuie sa aiba si documente aferente personalului, printre care cele mai importante sunt calificarile si controalele medicale periodice. asta inseamna cheltuieli. pe de alta parte, daca nu ai personal angajat si nici patronul nu se pricepe, cum poti justifica productia/ prestarea de servicii? e munca nedeclarata, cum s-a scris mai sus.
gradinita sa vanda cofetariei produsele. e ciudat, dar fezabil
Pentru stabilirea filiației, se va dispune efectuarea unui test ADN, pe care inițial îl va achita tatăl dacă el solicită stabilirea paternității!
În ipoteza în care o solicitați dvs, plați dvs expertiza și vâ recuperați banii la final, pe calea cheltuielilor dd judecată.

În ipoteza în care testul ADN confirmă paternitatea, se poate emite un nou certificat de naștere care să includă numele tatălui. De asemenea, tatăl va fi obligat să plătească pensia alimentară de la data introducerii acțiunii, eventual și cheltuielile aferente nașterii/lehuziei!
În ceea ce privește "custodia" copilului, instanța va lua în considerare interesul superior al copilului. Dacă tatăl nu a fost prezent în viața copilului și nu a demonstrat interes în această privință, există șanse să obțiineți exercitarea autorității părintești de manieră exclusivă!
Este important să vă programați la un avocat specializat în dreptul familiei pentru a vă asigura că interesele dvs și ale copilului sunt protejate și pentru a stabili strategia legală adecvată pentru obținerea pensiei alimentare și a regimului de exercitare a autorității părintești râvnit!
si eu sunt in aceiasi situatie , poate ne ofera cineva mai multe detalii :/
Pentru stagiul asimilat ați primit majorarea cuvenită.Nu mai aveți nicio legătură cu alte calcule pe punctele aflate deja în plată.