avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna ziua, SC a platit o factura de prestari servicii ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna ziua, SC a platit o factura de prestari servicii dupa ce ...

Buna ziua, sc a platit o factura de prestari servicii dupa ce a devenit neplatitoare de TVA la cerere, factura fiind primita inainte de scoaterea din evidenta ca platitor de TVA. TVA aferent platii este deductibila? SC a fost cu TVA la incasare/plata. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Sc nu mai este platitoare de tva la cerere debutant2013 debutant2013 Buna ziua, sc nu mai este platitoare de TVA la cerere, din 12.04.2024. O factura de achizitie prestari servicii emisa in 05.04.2024 a fost platita partial in ... (vezi toată discuția)
Tva in ue cristian_conea cristian_conea Voi infiinta in aceasta perioada o Intreprindere individuala - consultanta. Clientul meu este strain, din UE, platitor de TVA. Facturile pe care le emit pot fi ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul pentru tva in cazul unui pfa la norma de venit Catalin9871 Catalin9871 Buna ziua, Se da PFA la norma de venit, neplatitor de TVA. In cazul in care se depaseste plafonul TVA de 300.000 lei, suma de plata TVA se va calcula din ... (vezi toată discuția)