avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA O intreprindere mica ALFA SRL neplatitoare de tva ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

O intreprindere mica ALFA SRL neplatitoare de tva normal

Buna ziua
O intreprindere mica ALFA SRL neplatitoare de tva normal, dar cu cod special de tva, achizitioneaza un autoturism second-hand din Germania, cu tva la marje (apare precizat ' M" pe factura). In acest caz nu se colecteaza TVA pentru aceasta achizitie. Cum procedez atunci cand vreau sa vand autoturismul in Romania, la o persoana fizica ? Colectez TVA la marja si-l declar in in 301?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Achiziții intracomunitare de autovehicule uzate. cum se stabilește tva la revânzare, și ce trebuie să conțină factura? yme yme Suntem un SRL platitor de TVA si mportam masini SH in scopul revanzarii acestora . Facturile externe nu contin TVA . La revanzarea catre o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Regim special masini second hand-declaratii, inregistrari miha1978 miha1978 Buna ziua! Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare legata de urmatoarea situatie: Reprezint o firma din Romania neplatitoare de ... (vezi toată discuția)
Factura cu tva aplicat la marja profitului oanamari98 oanamari98 Firma din Romania achizitioneaza autoturisme second-hand din Germania si le distribuie in Franta. La achizitionare factura este fara tva...cu taxare inversa, ... (vezi toată discuția)