avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Anul viitor urmeaza sa ma pensionez ptr. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Anul viitor urmeaza sa ma pensionez ptr. limita de ...

Buna ziua!
Anul viitor urmeaza sa ma pensionez ptr. limita de varsta 62 ani si 6 luni si stagiu complet de cotizare de 35 ani. Sunt mama a doi copii, locuiesc intr-un oras poluat, am studii universitare de licenta si , in perioada 1987-1996 am beneficiat de pensie de invaliditate gr. II ( pensionata dupa 5 ani de activitate in campul muncii). Va rog sa-mi spuneti daca in cererea de pensionare pe care o voi intocmi, sunt necesare toate aceste informatii si daca, perioada in care am fost pensionata medical se adauga la vechime. Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata assa assa Sunt nascut in 1951 si indeplinesc conditia solicitata privind perioada completa de contributie la fondul de pensii. Am 31 da ani de activitate in campul ... (vezi toată discuția)
Grupa 1 de munca-7 ani CYBORG CYBORG Buna seara! As dori trei raspunsuri punctuale, cu voia dvs. (Am varsta de 62 de ani.) 1.Am auzit ca la 10 ani lucrati in grupa 1 , se adauga 5 ani in ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? rupa rupa am vîrsta de 59 ani (13/09/1955). si ca vechime în munca 37 ani . Întrbabare - cind aș putea sa ma pensionez , indiferent de tipul de pensionare / ... (vezi toată discuția)