avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Pot construi pe teren extravilan?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Pot construi pe teren extravilan?

Vreau sa cumpar un teren extravilan care are deja construita o casa pe el. Casa este aproape daramatã dar are inca numarul pe ea. Initial terenul a fost intravilan dar a fost scos din intravilan in urmã cu cativa ani de catre primarie. Pot sa refac casa existentã sau sa construiesc alta fara a face PUZ?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 23:20, 24 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
in extravilan nu se pot construi case de locuit, deci nimeni n-o sa va faca PUZ, intai si intai, terenul trebuie reintrodus in intravilan, si asta se face de CL.
Este posibil sa primiti autorizatie pentru casa de vacanta, dar depinde de la primaria la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am 5000mp extravilan la sosea și as dori sa-mi construiesc ... Pintilica Pintilica Buna seara! Am 5000mp extravilan la sosea și as dori sa-mi construiesc o casa.Mentionez ca vi-za-vis de mine este construit jn restaurant și un cort pt ... (vezi toată discuția)
Constructie casa pe teren extravilan bog_m bog_m buna ziua.am cumparat anul trecut 1000 m de teren extravilan,cu promisiunea ca o sa se treaca in intravilan si voi putea construi.acum am mers la primarie si ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa-mi construiec o ... (vezi toată discuția)