avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SPOR MOBILITAE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SPOR MOBILITAE

Un salariat din sectorul bugetar,mai bine spus din sectorulde sanatate,poate beneficia de spor de mobilitate,pe motiv ca se deplaseaza la trezoreirie, CEC..., depune sume de bani.....nu-si desfasoara activitatea doar la birou?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:23, 20 Noiembrie 2019
Sporurile din sectorul bugetar sunt stabilite prin regulament-cadru elaborat de către fiecare dintre ministerele coordonatoare ale celor 6 domenii de activitate bugetară, respectiv învățământ, sănătate și asistență socială, cultură, diplomație, justiție, administrație, de către instituțiile de apărare, ordine publică și securitate națională, precum și de către autoritățile publice centrale autonome, care se aprobă prin hotărâre a Guvernului, la propunerea fiecăruia dintre ministerele coordonatoare, a fiecăreia dintre instituțiile de apărare, ordine publică și securitate națională sau a fiecăreia dintre autoritățile publice centrale autonome.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ce sporuri salariale ar trebui să primească un ... Ciurdariu Ramona Carmen Ciurdariu Ramona Carmen Bună ziua! Ce sporuri salariale ar trebui să primească un salariat, cu vechime, încadrat ca telefonist, cu cod COR 422304, în cadrul unui serviciu de ... (vezi toată discuția)
Legea sporului de calculator. Coman78 Coman78 Vreau sa stiu si eu un baza carei legi se acorda sporul de calculator , lucrând ca asistent medical radiologie.multumesc (vezi toată discuția)
Spor risc biologic Aromei lucian Aromei lucian Daca lucrez că pompier militar profesionist,..,și prin schimb execut servicii...ture...pe echipaj E.P.A Smurd ,ministerul.....inspectoratul nu are obligația ... (vezi toată discuția)