avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bani falși…Pe data de 01.04.2024 mi au venit 3 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bani falși…Pe data de 01.04.2024 mi au venit 3 persoane diferite ...

Bani falși
Pe data de 01.04.2024 mi au venit 3 persoane diferite două fiind femei și unul bărbat de etnie romă să le schimb la toți trei suma adunată de 800 euro eu neavând niciodată contact cu euro m am uitat doar să se vadă steluțele și să nu fie plasticati dimineața când colega a venit ea având contact mai mult cu banii mi a spus ca sunt falși am sunat la poliție poliția a avut a sigilat banii mi au luat datele din buletin mi au spus să le arăt pe camere acele trei persoane si au spus ca ne întâlnim la declarație. După două zile eu m am dus la locul de muncă și am plătit suma de 4000 lei pentru acel 800 euro falși pentru ca s a întâmplat pe tura mea și întrebarea mea este ca nu mă duc la declarație ce se întâmplă se poate întâmpla ceva rău pentru mine? Trebuie sa suport ceva consecințe am 20 de ani, nu știu despre astea. Vă rog ajutați-mă
Cel mai recent răspuns: marianliviuh , utilizator 08:04, 15 Aprilie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ai o problemă și cu schimbul valutar. Tu nu aveai voie să schimbi valută la sala de păcănele... că bănuiesc că acolo lucrezi. Du-te la poliție când vei fi citată, fi sinceră în declarații și maxim vei primi o amendă. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb valutar - bani falsi MariaT11 MariaT11 Buna ziua, Va scriu pentru a va cere un sfat in urmatoarea situatie: Sunt studenta si pentru anul universitar in curs am primit o bursa Erasmus la o ... (vezi toată discuția)
Bani falsi primiti de la banca lila688678 lila688678 Am primit de la o banca mai multe bancnote de 100 euro.Din cauza ca ei dau putin, am incercat sa schimb la un ,,schimb valutar,, unde mi-au gasit o bancnota ... (vezi toată discuția)
Bani falsi beatricemanchevici beatricemanchevici Buna ziua, am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv si as avea nevoie de niste sfaturi, poate s-au mai confruntat si alte persoane , am primit o suna de ... (vezi toată discuția)